BROWNIE ala CoreFood

SQUASHETTI CARBONARA med kylling

Squashetti cabonara med kylling

Jaja det kan godt være at det er mandag igen og weekenden gik alt alt for stærkt, men dette betyder ikke at de næste 5 dage skal bestå af mad, som bare er den nemme, hurtige og kedelige løsning. Jeg har længe godt kunne tænke mig at prøve at lave spaghetti carbonara, bare fordi jeg ELSKER italiensk mad. Men den hvide spaghetti fra supermarkedet siger mig ikke det store, så jeg ville prøve med squash. Vupti, det endte med at blive en virkelig god ret, som både er sund, nem, hurtig og bestemt også mættende med kyllingen i.

Og nu når vi er ved italiens mad, så tager jeg snart en smuttur til ROM for første gang. Så du sidder med nogle virkelig gode spisesteder eller andre smadder gode ting som skal oplevelse i ROM, så hold dig endelig ikke tilbage :D

Squashetti cabonara med kylling

Squashetti cabonara med kylling


Squashetti cabonara med kylling

2-3 personer

1 squash
300-350 g. kylling
6-9 skiver italiensk skinke (eller bacon hvis du ikke vil forkæle dig selv ;))
2 fed hvidløg,
1 lille løg
Ca. 35 g. ingefær
2 æggeblommer
0,5 dl. fløde
0,5-1 dl. mælk
1 spsk. parmesan el. andet revet ost
Salt og peber
Evt. citronsaft

  1. Varm en pande og steg den italienske skinke sprød og gylden (som du ville stege bacon) og læg det på et stykke køkkenrulle
  2. … Steg evt. kyllingbrysterne herefter, hvis du ikke har tilberedt dem i forvejen
  3. Riv squashen til spaghetti på et mandolinjern, med en skarp kniv, skræller eller spiralizer
  4. Hak løg, ingefær og hvidløg fint
  5. Bland mælk, fløde, æggeblommer, salt og peber sammen
  6. Skær kyllingen i mindre stykker og bræk den italienske skinke
  7. Varm olie på en pande
  8. Steg løg, ingefær og hvidløg kort på panden og tilsæt den italienske skinke  og kylling
  9. Rør æggeflødeblandingen i og lad det tykne lidt ved middelvarme
  10. Smag til med citronsaft, salt og peber
  11. Vend squashen i og server i en skål
  12. Top med mozeralla

Squashetti cabonara med kylling

Velbekomme!

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BROWNIE ala CoreFood