Carte d'Or til DIG

Squashetti med kylling, champignoner og pesto

Squashetti med kylling, champignoner og pesto

Så er det tid til at følge op på squashettifamilien, som ind til videre består af squashetti carbonara og squashetti med pesto og kylling! Men der er jo altid plads til en til. Bare du ikke glemmer isen og slet ikke de 6 liter Carte D’or is du kan vinde lige HER.

Ikke nogen finurligheder denne gang, men ses vi til VM i halvmaraton på lørdag? Jeg regner med at køre den hjem på chokolade og rødbedejuice og så må løbesæsonen starte for alvor når solen kommer frem! Til gengæld har jeg været ude og lufte min racer, for der vel kun 152 dage til det går løs – den IRONMAN kan bare komme an :)

CARTE D’OR KONKURRENCEN kan findes lige HER!

 photo IMG_3420_zps8558831f.jpg

Squashetti med kylling, champignoner og pesto

Squashetti med kylling, champignoner og pesto

Squashetti med kylling, champignoner og pesto

1 squash
200 g. kylling
3-4 stk. italiensk skinke / seranoskinke
200-250 g. champignoner
2 forårsløg
1 fed hvidløg
0,5 dl. mælk
2 spsk. hyteost
2 æggeblommer
Salt og peber
1 spsk. pesto

Varm en pande og steg den italienske skinke sprød og gylden og læg det på et stykke køkkenrulle eller læg dem på en bageplade i ovnen i 11 minutter ved 200 grader
… Steg evt. kyllingbrysterne herefter, hvis du ikke har tilberedt dem i forvejen
Riv squashen til spaghetti på et mandolinjern, med en skarp kniv, skræller eller spiralizer
Hak champignoner, hvidløg og forårsløg
Bland mælk, hytteost, æggeblommer, salt og peber sammen
Skær kyllingen i mindre stykker og bræk den italienske skinke
Varm olie på en pande
Steg champignoner, foråsløg og hvidløg kort på panden og tilsæt kylling
Rør æggeflødeblandingen og pesto i og lad det tykne lidt ved middelvarme
Smag til med citronsaft, salt og peber
Vend squashen i og server med sprød seranoskinke i en skål

Squashetti med kylling, champignoner og pesto

Velbekomme!

Skærmbillede-2013-12-22-kl.-02.26.39

Følg bloggen på Bloglovin' og Facebook

   

6 kommentarer

  • Jeg har aldrig tænkt på, at squashspaghetti selvfølgelig også kan komme i ovnen. Tumpet ;)
    Det ser virkelig godt ud! Hvordan blev squashens konsistens?

    // Nadja

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bages? Jeg har læst totalt forkert! Sorry ;)

      Men man kunne faktisk godt bage det….

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • corefood

      Haha, jeg skulle også lige læse kommentaren en ekstra gang – men det er seranoskinken som kan kommes i ovnen for at blive sprød, men selve retten lavede jeg dog på en pande ;)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

    Ser super lækkert ud! Hvor mange personer har du lavet til i opskriften?:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • corefood

      Der er til 1,5-2 personer ;) Jeg spiser ret meget – så der ville kun være til knap 2 personer!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Signe

      Det er super, jeg fordobler i aften når den skal prøves af, så er der også til madpakken ;-) Tak!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Carte d'Or til DIG