FØDSELSDAGSKAGER (og dejlig mange af slagsen)

SQUASHETTI med tun og gulerod

SQUASHETTI med tun og gulerod

Sølle 3 uger til hjernen bliver sat på standby og ferien taget imod med kyshånd! Det har i lang tid været planen, at jeg skulle gennemføre IRONMAN Copenhagen til august, men jeg har valgt at springe fra, da presset fuldstændig dræbte min lyst til at træne. Men nu har jeg da lært at svømme langt og fået en fed racer, som helt sikkert skal luftes i løbet af sommeren … men nu kun for sjov. For første gang nogensinde har jeg intet jeg SKAL nå med min træning, så nu skal der bare hygges med crossfit og løb en masse. Berlin marathon ligger selvfølgelig og venter – men af erfaring er det jo kun en fantastisk oplevelse :D

I foråret er der kommet en masse nye finurligheder på dagsordenen hos mig, bl.a. er jeg fløjet for reden og fået nyt job, hvilket nok er de primære årsager til at det har stået lidt stille herinde. Men frygt ej, corefood køkkenet får sig snart en lille makeover og jeg er sikker på at når ovnen bliver skiftet, så varmelegemet ikke falder ned i maden, så skal der eksperimenteres på livet løs. Og mon ikke min nye stegeso og ismaskine får rigeligt med prøvetid i løbet af sommeren.

SQUASHETTI med tun og gulerod

De fleste forbinder nok SU-mad med spaghetti og kødsovs. Hos mig hedder den skyr med (rigeligt) chokolade. Når jeg alligevel finder gryder og pander frem er det aldrig kedeligt at prøve nye versioner af squashetti-serien. Denne er en ny i rækken og bestemt en som er værd at prøve. Nem, sund, hurtig og smadder skøn!

Squashetti carbonara 

Squashetti med pesto og kylling

Squashetti med kylling, champignoner og pesto

SQUASHETTI med tun og gulerod

SQUASHETTI med tun og gulerod

SQUASHETTI med cremet tun og gulerod

1 squash
1 dåse tun i vand
1-2 gulerødder
Saft fra 1/2 citron
1 løg
1 fed hvidløg
2 æg
1/2 dl. fløde
1/2 dl. mælk
Tørrede krydderier
Salt og peber
Revet mozarella

  1. Riv squashen til spaghetti på et mandolinjern, med en skarp kniv, skræller eller spiralizer
  2. Riv gulerødderne groft og bland med tun og citronsaft
  3. Hak løg og hvidløg fint
  4. Bland mælk, fløde, æg, krydderier, salt og peber sammen
  5. Varm olie på en pande
  6. Steg løg og hvidløg kort på panden og tilsæt tund og gulerod
  7. Rør æggeflødeblandingen i og lad det tykne lidt ved middelvarme
  8. Smag til med citronsaft, salt og peber
  9. Vend squashen i og server i en skål
  10. Top med fristrevet mozeralla

SQUASHETTI med tun og gulerod

Velbekomme!

Skærmbillede-2013-12-22-kl.-02.26.39

Følg bloggen på Bloglovin' og Facebook

   

2 kommentarer

  • Christina

    Hold nu op, sikke en lækker smækker opskrift, du har bikset sammen her. Det simpelthen så godt ud, så tror da næsten at jeg vil prøve kræfter med den, allerede imorgen :D
    Må jeg spørge hvor du finder inspiration fra til dine opskrifter? Du er så ung, men virker samtidig rigtig moden, og har en dejlig afslappet tilgang til mad og kost. Det er rigtig rart at læse med på din blog, da den ikke på nogen måde er fanatisk (lige som nogle andre blogs, hvor det kun går op i ekstremt sund mad, hvilke råvarer man skal undgå for at være så fit som muligt osv. osv.!).
    Så bare lige et skulderklap herfra :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • corefood

      Hej Christina, 1000 tak for de søde ord :) Uhh inspirationen kommer alle steder fra; bøger, blade, TV, supermarkeder, blogge, restauranter, besøg hos gæster, you name it!

      Det er virkelig fedt at få sådanne feedback på ens arbejde og jeg glæder mig til at komme tilbage i køkkenet og eksperimentere en masse (når jeg får en ovn, som virker)

      Rigtig god sommer :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FØDSELSDAGSKAGER (og dejlig mange af slagsen)