RAVIOLI med kantareller

SVINEKÆBER braiseret i øl og CHORIZOPØLSER

Svinekæber og chorizopølser

Herremad på første klasse. Vi snakker her om de møreste svinekæber, som er langtidsbraiseret i øl og chorizopølser, som er creme de la creme. Nu skal mændene på banen. Det er næppe en hemmelighed at jeg er helt pjattet med godt kød og gerne af god kvalitet – så svinekæber og chorizopølser er en helt stor hitter hos mig. Og når svinekæberne smelter fuldstændig på tungen, så gi’r mad for alvor mening.

A propos så er min marathonform også ved at give god mening, hvilket jo er rigtig heldigt da der nu blot er 1 uge til det går løs med Berlin Marathon. Det er egentlig ikke voldsom lang tid – men nøj hvor bliver det en oplevelse!

Svinekæber og chorizopølser

Svinekæber og chorizopølser

Svinekæber braiseret i øl og chorizopølser

Svinekæber

10 stk. svinkæber, hvor sølvhinde og evt. fedt er fjernet
Smør
1-2 gulerødder
1-2 tomater
1 stort løg
Et par kviste rosmarin
1-2 øl – gerne kraftig, f.eks. porter

  1. Brun kæberne godt i smør i en gryde, så de tager farve og tag kæberne op.
  2. Skær grøntsager og tomat i grove stykker.
  3. Brun løg og gulerødder i smøret til det tager farve.
  4. Tilsæt tomater og kæber, og hæld øl over så det dækker.
  5. Læg låg på og lad det hele simre i et par timer
  6. Du kan evt. si sovsen og koge denne ind og servere kæberne i.

Chirozopølser

Ca. 250 – 300 g. ferske chorizo pølser

  1. Brun pølserne i smør på panden.
  2. Læg dem i et fad og steg dem færdig i ovnen i ca. 10-15 min ved. 200 grader, afhængig af størrelsen.

Svinekæber og chorizopølser

Hvis du vil lave en super gæstemiddag ud af det, så kan du servere med ravioli og tomatsalat med blomkål og feta.

Velbekomme!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RAVIOLI med kantareller