COUSCOUS og blomkål med LAKS, SPINAT og PESTO

TOMATSOVS – en ny favorit

Tomatsovs - en ny favorit

Und nu dig selv aldrig at købe en færdig tomatsovs igen, men lav din egen mens pizzadejen hæver eller pastaen koger – du vil ikke fortryde det. I søndags stod der pizza på menuen og for at nævne det endnu en gang så elsker jeg at lave alt fra bunden. Det behøver jo ikke engang at være besværligt. På blot en halv time var denne sag bikset sammen og jeg var kun selv igang i 5 minutter. Så der er ingen undskyldning for ikke at forkæle dig selv.

De sidste par dage har jeg brugt denne opskrift til både pizza og lasagne, som snart kommer på bloggen – mhh… det var guf. Men den kan jo bruges til ALT – bl.a. pasta, salater, bruschetta osv. En rigtig italiensk herlighed.

Tomatsovs - en ny favorit

Tomatsovs – en ny favorit

1 rødløg
2-3 fed hvidløg
3 tomater
1 dåser tomatpure
1 spsk. olivenolie
1 spsk. hvidvinseddike
1 spsk. tørret krydderurter (oregano, timian)
Salt og peber
1 håndfuld frisk basilikum

  1. Pil og hak løget.
  2. Skær tomaterne i tern.
  3. Svits løget i varm olie.
  4. Tilsæt tomater, presset hvidløg, eddike, tomatpuré og oregano.
  5. Lad det simre  i ca. 30 min. under låg
  6. Tag gryden af varmen og lad tomaterne trække i yderligere 10 min.
  7. Tilsæt hakket basilikum og smag til med salt og peber.

Velbekomme!

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COUSCOUS og blomkål med LAKS, SPINAT og PESTO