CREME BRÛLÉE med CHOKOLADE og skyr

TZATZIKI – en til gemmeren

tzatziki

Alle kan pludselig være med på selv de stærkeste retter, hvis de blot får lidt tzatziki til. Vi havde godt gang i grillen her i weekenden, hvor vi lavede pulled pork og spicy marinerede kalkunbryster. Jeg er helt pjattet med krydret mad og også gerne stærk mad, og det må man sige at marinaden var til kalkunbrysterne. Tzatzikien giver et smadder lækkert og frisk pift, som supplement til pestoen.

TZATZIKI

Ca. 400 g. græsk yoghurt (afhængig af hvordan du foretrækker den)
1-2 fed hvidløg
3/4 agurk
2-3 gulerødder
1 håndfuld frisk basilikum (kan udelades)
Salt og pebber
Citronsaft

  1. Riv gulerødder og agurk og læg det på køkkenrulle med salt (for at trække væsken ud)
  2. Bland yoghurt med presset hvidløg og hakket basilikum
  3. Tilsæt gulerødder og agurk
  4. Smag til med salt, peber og citronsaft

Velbekomme!

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CREME BRÛLÉE med CHOKOLADE og skyr