Skøn TOMATSALAT med BLOMKÅL og FETA + iværksætterdrømmen

Varmrøget LAKSEMOUSSE med skyr

Varmrøget LAKSEMOUSSE med skyr

Laksemousse er antaget som værende en forret, og det er egentlig også det som vi har lavet den som flere gange, for nøj hvor er det lækkert. Men men men, man kan jo spise sig mæt i denne skønne ret. Og så er der ingen undskyld for manglende evner eller tid, for den består af to ingredienser og er bikset sammen på under et minut. For mit vedkommende ville jeg ikke kunne ønske mig en bedre forret end denne – jeg er en lakse-elsker!

Den kan sagtens serveres som den er eller med asparges og radiser. Dog er sæsonen ved at løbe ud for disse, så kan man altid lave disse lækre sprøde brød til – det er en sikker vinder, som smelter gæsternes hjerter hver gang.

Varmrøget LAKSEMOUSSE med skyr

Varmrøget LAKSEMOUSSE med skyr

Varmrøget laks og skyr

4 personer

300 g. varmrøget laks
4 spsk. skyr
Salt
Citronsaft

  1. Pluk laksen istykker
  2. Bland skyr i
  3. Smag til med salt og citronsaft

Forslag til tilbehør:

4-6 asparges (blancerede, rå eller revet tyndt på mandolinjern)
4-6 radisser (revet på mandolinjern)
Ristet brød

Anret på tallerkner som du lige føler for – “klat-anretning” fungerer oftest bedre, end mit mislykkede forsøg på at anrette pænt ;)

Lav gerne lidt ekstra og nyd det til frokost!

Velbekomme!

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skøn TOMATSALAT med BLOMKÅL og FETA + iværksætterdrømmen